De Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad

het team van de tandarts en mondhygiënist in Zaanstad
Team van de Tandarts en Mondhygiënist Zaanstad

Mondhygiënist Zaanstad

In oktober 2022 heeft deze tandartsenpraktijk het keurmerk De Lieve Tandarts toegekend gekregen. Oorspronkelijk is het een mondhygiënistenpraktijk, later uitgebreid met tandheelkundige zorg.

Gezellige praktijk

Bij binnenkomst valt je onmiddellijk het gezellig interieur op. Je stapt zo naar binnen. Er is eigenlijk geen drempel voor de tandarts.

Bekijk de video

Dit filmpje hebben we geschoten bij ons eerste bezoek. Het is niet superprofessioneel, maar je ziet en voelt de sfeer in deze praktijk.


Dé Mondhygiënist en Tandarts Zaandam: de derde  lieve tandartspraktijk in Zaandam. 

Deze mondzorg- en tandartspraktijk legt vanzelfsprekend sterk de nadruk op preventie. Door preventie (dus het voorkomen van tandheelkundige ingrepen door een slechte mondgezondheid) voor je ook angst voor de tandarts. Zorg voor je mond-apk. Als je die van jongs af aan bijhoudt is het risico op medische ingrepen veel lager. Mocht je toch tandheelkundige zorg nodig hebben dan kan dat hier ook. Zet de stap naar goede mondzorg. 

Je komt terecht in een fijne gezellige sfeer. De deur staat open voor iedereen en en je wordt ontvangen met een glimlach. Hier voorkom je dat jij (of je kinderen) bang wordt voor de tandarts. Dat is namelijk helemaal niet nodig. Je vindt deze tandartspraktijk in Zaanstad ook terug op Zorgscore. 

De Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad

Zuiddijk 115, 1501 CD Zaandam

075 202 4596

Zie ook https://delievetandarts.nl/tandarts-zaandam-mondhygienist-en-tandarts-zaanstad/